Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη

η εταιρία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 με διακριτικό τίτλο “ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΒ” και ιδρυτή τον Κο Βερβερίδη, ξεκινώντας με σταθερά βήματα την κατασκευή σαλονιών.
Η πορεία της επιχείρησης ήταν ανοδική και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να επισυνάψει συνεργασίες με πελάτες χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Το 1986 διεύρυνε την παραγωγή της στην κατασκευή και άλλων ξύλινων επίπλων.
Το 2000 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε “FURNITURE by VERVERIDIS” και μπήκε δυναμικά και στον χώρο των λιανικών πωλήσεων με έδρα το 6ο χλμ. Θεσ/νίκης - Λαγκαδά.
Το 2010 η εταιρία πέρασε στη δεύτερη γενιά με την επωνυμία “SLV by VERVERIDIS” και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές μονάδες παραγωγής σαλονιών και επίπλων στο Βόρειο Ελλάδα στεγάζοντας την σε ιδιόκτητο χώρο 6500 τ.μ. με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων με έδρα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Στα σαράντα πέντε χρόνια ζωής η επιχείρησή μας έχει δημιουργήσει τις δικές της τάσεις, το δικό της στυλ και τη δική της φιλοσοφία στο χώρο του επίπλου. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονη αντίληψη απευθύνεται και στο πιο απαιτητικό κοινό με δυνατότητα μελέτης και σχεδιασμού του χώρου για ολόκληρο το σπίτι.

Η πολύ μεγάλη γκάμα επίπλων και το αξιόπιστο προφίλ της, την κατατάσουν στις πλέον σημαντικές εταιρίες του είδους και το όνομά της θεωρείται πια συνώνυμο της ποιότητας, σε τιμές ωστόσω πάντα ιδιαίτερα λογικές και ελκυστικές.